Hoe kan ik als federatie documenten van het Dynamo Project aanbieden aan mijn clubs?

02/09/2020 - 13:22

Verwijs door naar de website van het Dynamo Project!

Je kan op de website van je federatie doorverwijzen naar specifieke documenten op de website van het Dynamo Project. Bied in geen geval documenten of tools van het Dynamo Project rechtstreeks downloadbaar aan via de website van je sportfederatie, want dan mis je enkele belangrijke voordelen voor clubbestuurders, de federatie en het Dynamo Project:

• Regelmatig krijgt een brochure, document of tool een update of een aanpassing. Door éénmalig als federatie zelf een document te downloaden en via de eigen website online aan te bieden, verspreid je op termijn 'verouderde' documenten met misschien zelfs foutieve info in. Door naar de website van het Dynamo Project door te linken, geef je je clubbestuurders dus rechtstreeks toegang tot de meest recente versie van brochures, documenten en tools.
  • Als sportclubbestuurders naar de website van het Dynamo Project worden doorgeleid, krijgen ze meteen de mogelijkheid om van de andere ondersteuningsmogelijkheden te genieten. Door sportclubbestuurders naar de website van het Dynamo Project door te verwijzen, kunnen ze meteen ook aan de FAQ's, de bijscholingen, de maatbegeleidingen, de brochures... Meer info over de voordelen van registeren op de website van het Dynamo Project vind je hier!
  • Het Dynamo Project rapporteert in haar jaarverslagen aan je federatie hoeveel van haar clubs gebruik maakten van de brochures, tools en modeldocumenten. Wanneer je federatie zelf een document (verder) verspreidt naar de clubs, kan je federatie geen correcte cijfergegevens meer ontvangen.