Waarschuwingsbericht

Log in of registreer om dit formulier in te vullen.
24 okt 2017

Crowdfunding infosessie

Inhoud

Op zoek naar alternatieve financiering voor projecten? Een hedendaagse alternatieve manier om projectfinanciering te bekomen is “crowdfunding”.

Crowdfunding verschilt van het zoeken van (start)kapitaal via een financiële instelling (of via de overheid) in die zin dat er een direct contact opgezet wordt tussen geïnteresseerde investeerders en een bepaald concreet project via een digitaal platform. Deze evolutie in projectfinanciering kan als een logisch gevolg gezien worden van de (sociale) mediarevolutie, die de rechtstreekse brug naar de individuele investeerder heeft mogelijk gemaakt.

In deze infosessie wordt meer informatie gegeven over het hoe en wat van crowdfunding in sport in België.

Begeleiding

De infosessie wordt gegeven door Jérôme Truyens, oprichter van Rising Track. Rising Track is een crowdfundingplatform specifiek voor sportprojecten. Jérôme is al meer dan 12 jaar lid van de Red Lions, de nationale hockeyploeg. Hij heeft onder andere deelgenomen aan de Olympische Spelen in Peking, Londen en Rio. Daarnaast heeft hij een diploma als handelsingenieur van de Solvay Business School in Brussel. Op professioneel vlak heeft hij zich gespecialiseerd in het beheren van aandelenfondsen bij PuilaetcoDewaay Private Bankers

Praktisch

DATUMLOCATIEGEBOUWZAALTIJDDEELNAMEPRIJSDEADLINE
24/10/2017GentHuis vd SportBoerekreek10u30 - 12u

gratis voor leden VSF
€ 20 externe deelnemers

16/10/2017

Na inschrijving ontvang je een aantal dagen vóór de bijscholing een e-mail met meer informatie.

Annulering

Deze infosessie is gratis voor leden van VSF.
Ben je ingeschreven, maar kan je toch niet komen? Laat het graag zo snel mogelijk weten aan Leen (09 243 12 90).

Inschrijven