5 september: Luister! VOICE erkenningsmoment

Getuigenissen van seksueel grensoverschrijdend gedrag in de sport. Ook in Vlaanderen durven een aantal sporters zo’n ervaringen met ons delen. Tijdens dit forum geeft VOICE slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag in de sport de kans om hun verhaal te doen en gehoord te worden. Tegelijkertijd willen we Vlaamse sportactoren informeren over het onderwerp en samen nadenken over de aanpak ervan.

Een greep uit het programma van deze dag: persoonlijke getuigenissen van slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag in de sport, een gesprek met de VOICE ambassadeurs en de Vlaamse Kinderrechtencommissaris, 10 mythes over seksueel geweld in de sport, de Sport met Grenzen vlaggensysteem workshop, een good practice uitwisseling en een workshop over het voeren van een beleid als sportfederatie. 

Praktisch informatie

  • Datum: dinsdag 5 september 2017, 9u30 – 16u30
  • Locatie: Thomas More hogeschool Antwerpen, Campus Sanderus, Molenstraat 8, 2018 Antwerpen (op wandelafstand van station Antwerpen-Centraal)
  • Inschrijven mogelijk vanaf 1 juni 2017 via deze link.

Organiserende Vlaamse partners

Thomas More hogeschool Antwerpen, onderzoeksinstituut CAPRI van de Universiteit Antwerpen, het Centrum Ethiek in de Sport (ICES) en het Steunpunt Algemeen Welzijnswerk. Met de steun van Sport Vlaanderen en de Vlaamse Sportfederatie.

Meer informatie?

Contacteer Tine Vertommen
Tine.Vertommen@thomasmore.be
+32 494 129 545

Gepost door: 
Grace Hellinckx