Dag van de Sportclubbestuurder 2017: save the date(s)!

De data van de Dag van de Sportclubbestuurder 2017 zijn gekend: 10 juni (Hasselt), 17 juni (Gent), 7 oktober (Oostende), 21 oktober (Wilrijk) en 18 november (Diegem)! Kan je federatie zoveel mogelijk met deze data rekening houden bij de organisatie van eigen sportclubondersteunende initiatieven, zodat veel clubbestuurders naar de Dag van de Sportclubbestuurder kunnen komen? Binnenkort starten de inschrijvingen en zullen we je federatie vragen om een uitnodiging naar jullie clubs te versturen.

De vijf edities van de Dag van de Sportclubbestuurder in 2017 vinden plaats op:

• zaterdag 10 juni 2017: Dag van de Sportclubbestuurder in Limburg (Hasselt)
  • zaterdag 17 juni 2017: Dag van de Sportclubbestuurder in Oost-Vlaanderen (Gent)
  • zaterdag 7 oktober 2017: Dag van de Sportclubbestuurder in West-Vlaanderen (Oostende)
  • zaterdag 21 oktober 2017: Dag van de Sportclubbestuurder in Antwerpen (Wilrijk)
  • zaterdag 18 november 2017: Dag van de Sportclubbestuurder in Vlaams-Brabant (Diegem)

Waarom moeten je clubs zeker deelnemen aan de Dag van de Sportclubbestuurder? Enkele getuigenissen

Een geweldig initiatief met vaak heel boeiende onderwerpen en enthousiaste sprekers. Echt een aanrader voor elke sportclubbestuurder."
Joris Geussens, secretaris Essense Atletiekclub

"Een aangename en leerrijke dag! Ook steeds interessant om te horen hoe andere sportclubs zaken aanpakken"
Luc Borremans, voorzitter Dames Football Club Ternat

"TOPdag voor sportclubs met prangende vragen. Fijne leerervaringen die ook in je professionele omgeving bruikbaar zijn."
Isabelle Tolleneer, penningmeester Basketclub Erembodegem

"De Dag van de Sportclubbestuurder was zeker een leuke en leerrijke ervaring; niet alleen voor de grotere clubs, als 'kleintje' voel je je even welkom."
Leo Adriaenssens, Volleybalclub 't Schuurke

"Voor het eerst deelgenomen aan de Dag van de Sportbestuurder en mijn verwachtingen werden volledig ingelost. Proficiat! Onze club kan er wel bij varen"
Marc Duquet, secretaris WTC De Dorpsvrienden Uitbergen

"Een prachtig initiatief met interessante onderwerpen. Het helpt je sportclub vooruit!"
Bram Vermeulen, Varsenare Badmintonclub

"Het contact met andere bestuursleden tijdens de Dag van de Sportclubbestuurder was leerrijk. Men stapt zo eens uit het eigen wereldje. Proficiat met het initiatief en de vlotte organisatie."
Marc Gérard, penningmeester Diestse Sportduikers

"Perfecte organisatie met belangrijke en nuttige tips. Duur van de opleiding is voor mij perfect als vrijwillige bestuurder. Meer moet dat niet zijn."
Christian Geenens, Jeugdvoorzitter Koninlijke Voetbal Club Zwevegem Sport

"De Dag van de Sportclubbestuurder was zeer goed georganiseerd met vakbekwame, goed geïnformeerde en efficiënte lesgevers. Een must voor elke sportbestuurder."
Hervé Tavernier, secretaris WSV De Rommelaar

"Dag van de Sportclubbestuurder: prima lesgevers over boeiende en leerrijke onderwerpen - heel praktisch.  Zeker aan te bevelen."
Jef Schoenaers, secretaris S.V. Rebels
"Mijn eerste deelname aan de Dag van de Sportclubbestuurder was een succes. De kwaliteit van de sessies was naar wens. Een dag die absoluut voor herhaling vatbaar is."
Dave Mertens, bestuurder Korfbalclub Verde
"De professionaliteit van de organisatoren en de sprekers was uitmuntend. Sterke experten, interessante informatie waar je als sportclub zeker mee aan de slag kan!"
Sita Vreeling, bestuurder Open Antwerpse Roeivereniging
"De gevolgde sessies werden op een bloeiende en interactieve manier gegeven. Leerrijk en bruikbaar in de club. De organisatie was vlekkeloos en tot in de puntjes verzorgd!"
Christiane Hendrickx, secretaris Turn & Sportclub Park Heverlee
"Inhoudelijk waren de sessie die ik gevolgd heb zeer goed en kwamen ze volledig tegemoet aan wat ik verhoopt had. Prima!"
Jef Boudewijns, secretaris Dansprovant

Pieter Hoof