Hoe kan je als sportfederatie besparen op je IT-budget?

Ken jij de mogelijkheden van SOCIALware om te besparen op je IT-budget? Klik door naar deze pagina van het Dynamo Project voor meer informatie (zowel relevant voor sportfederaties als -clubs).

Meer specifiek kan overschakelen naar een cloudservice als Office 365 (+ aankopen van de licenties via SOCIALware) mogelijks interessant zijn. Geïnteresseerd? Klik hier voor een infosessie over de mogelijkheden van Office 365.

SOCIALware organiseert momenteel een groot onderzoek om hun dienstverlening nog beter af te stemmen op de noden van de social profit. Meer uitleg vind je op deze pagina. We willen onze federaties zeker aanmoedigen om deel te nemen. Invullen duurt een 15 à 20 minuten en daarmee lever je een zeer nuttige bijdrage om een beeld te krijgen over hoe de Belgische verenigingen IT inzetten in hun beheer, de dienstverlening aan hun doelpubliek en het mobiliseren van hun achterban. Bovendien is het gedetailleerd onderzoeksverslag voorbehouden aan de respondenten én maak je kans om een Samsung Galaxy tablet te winnen.

Leen Magherman