Onze website is vernieuwd!

Merk jij het ook? Onze website ziet er anders uit. Niet alleen oogt hij frisser, we hebben ook gesleuteld aan de structuur en de inhoud.

Focus op ons aanbod

Nog meer dan vroeger ligt de nadruk op de ondersteuning die VSF biedt aan de aangesloten sportfederaties. Waarvoor kan je bij ons terecht? Vier pijlers staan centraal.

• Producten: scroll door een overzicht van modeldocumenten, tools of achtergrondinformatie
  • Agenda: bekijk alle geplande bijscholingen en ontmoetingsmomenten
  • Begeleiding: vraag een individueel gesprek aan of schrijf in voor een maatbegeleiding over een specifiek onderwerp
  • Helpdesk: lees een beknopt vraag-en-antwoord of neem contact met ons op

Persoonlijk profiel

Met je login zal je nog steeds kunnen inschrijven voor onze activiteiten of deelnemen aan bevragingen, zonder telkens je gegevens in te vullen. Bovendien krijg je toegang tot heel wat downloads.

Door je gebruik van onze website te monitoren, kunnen wij ons aanbod optimaliseren en beter afstemmen op de verschillende profielen binnen onze doelgroep, de sportfederaties. Op termijn zal je ook interesses kunnen toevoegen aan je profiel. Op die manier kunnen we je gerichter informeren.

Blijf op de hoogte

Je krijgt op onze site regelmatig updates over wat leeft binnen onze sector, via nieuws en artikels.

In de artikels lees je o.a. good practices binnen de federaties, interviews of interessante projecten die je kunnen inspireren. We breiden deze rubriek de komende tijd verder uit, want vanaf 2018 zal ze het gedrukte VSF Magazine vervangen.

Suggesties?

Samen met een testpubliek werken we de site de komende weken verder uit. Heb je suggesties? Of vind je niet wat je zoekt? Neem zeker contact op met Leen of Grace.

Grace Hellinckx