Sportinnovatiecongres op 17 oktober #SIC171017

Save the date: donderdag 17 oktober organiseert Sport Vlaanderen haar tweede sportinnovatiecongres in Brugge. Inschrijven kan vanaf 17 augustus.

Niet alleen de technologie waarmee je selfies kan maken om uit te pakken met wat je beleeft, maar ook die innovatieve manier van denken en samenwerken die nieuwe sporten doet ontstaan en betere infrastructuur, maar die ook snellere schoenen mogelijk maakt en een meer nauwgezette weergave van je prestaties. Alles draait rond #sportersbelevenmeer op het sportinnovatiecongres in Brugge (#SIC1710107).

Mét inspirerende keynotes, motiverende parallelsessies en bruikbare voorbeelden uit de praktijk. Sportfederaties, sportdiensten, sportclubs, (top)sporters, hogescholen, universiteiten, studenten en beleidsmakers, bedrijven, ondernemers en start-ups: Sport Vlaanderen nodigt iedereen uit op 17 oktober.

Grace Hellinckx