Een bijscholing organiseren voor sportclubbestuurders?

Wil je als gemeente, sportregio of sportfederatie in het najaar van 2017 een bijscholing organiseren voor je sportclubbestuurders? Dan kan je een beroep doen op het Dynamo Project.

Ben je zelf sportclubbestuurder en zie je graag één van de onderwerpen uit het bijscholingsaanbod van het Dynamo Project op de opleidingsagenda van je gemeentelijke of regionale sportdienst of -federatie verschijnen? Neem dan snel met hen contact op, zodat ze de opleiding kunnen aanvragen.

Onderwerpen

In het bijscholingsaanbod voor het najaar van 2017 staan meer dan 40 verschillende bijscholingen en infosessies opgenomen, waaronder een aantal nieuwe sessies!

Voorwaarden aanvraag

Alle gemeenten, sportregio's en sportdiensten kunnen in samenwerking met het Dynamo Project bijscholingen organiseren. Bekijk zeker de praktische richtlijnen en infofiches op de website van het Dynamo Project indien je een bijscholing of infosessie wil aanvragen.

Timing aanvraag

Sportdiensten en sportfederaties kunnen aanvragen voor bijscholingen en infosessies in het najaar van 2017 tot vrijdag 28 april 2017 indienen.

Surf naar www.dynamoproject.be/bijscholing-aanvragen voor alle info!

Jan Inghels