VSF Meetup in 2021?

We kijken er enorm naar uit om alle voorzitters en directeurs van sportfederaties en OSV's uit te nodigen op een volgende VSF Meetup. Van zodra dit fysiek mogelijk is...

In 2019 lanceerden we een nieuw initiatief om directeurs en voorzitters van sportfederaties en OSV's op regelmatige basis samen te brengen. De VSF Meetup was geboren. Op de VSF Meetup redeneren we samen over strategische vertegenwoordigingsdossiers die ons bezig houden. Naast het interessante inhoudelijke debat, zijn de informele babbels tussen directeurs en voorzitters over federaties heen hét succeselement van de VSF Meetup.

We zijn ervan overtuigd dat het netwerken enkel tijdens fysieke bijeenkomst mogelijk is. Daarom organiseerden we geen VSF Meetup in 2020, en prikken we vandaag nog geen datum voor een volgende editie in 2021. Van zodra een fysieke VSF Meetup terug mogelijk is, staan we direct paraat en ontvangen alle sporfederaties en OSV's een save the date in hun mailboxen.

Pieter Hoof