Franco Janssens start als projectcoördinator Jonge Leeuwen

Onze vacature voor projectcoördinator Jonge Leeuwen is ingevuld! Franco Janssens is de nieuwste aanwinst in ons team.

Jullie lazen het vast al in onze eerdere nieuwsbrieven. De komende twee jaar gaan we samen onze federaties op zoek naar jonge leeuwen: jonge gemotiveerde clubleden die we uitdagen en samenbrengen om clubengagement aan te gaan en op die manier hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren binnen de bestaande werking.

Om dit nieuwe project in goede banen te leiden, gingen we op zoek naar een projectcoördinator. En die vonden we in Franco Janssens. Franco is 48 jaar en heeft een resem diploma's op zak - van industrieel ingenieur tot atletiektrainer. Na verschillende functies bij internationale bedrijven, maakt hij de carrièreswitch naar de sportsector. Hij combineert zijn halftijdse functie bij de Vlaamse Sportfederatie met een nieuwe bacheloropleiding Sport- en Cultuurmanagement.

Je kan Franco sinds 15 februari bereiken via franco@vlaamsesportfederatie.be.

Franco Janssens

Pieter Hoof