Na corona moeten sportclubs zichzelf weer uitvinden. Je kunt problemen en uitdagingen in jouw club ook op een andere en creatieve manier tegemoetkomen. Tijdens deze begeleiding versterken we het creatief probleemoplossend vermogen van je bestuursleden.

Deze begeleiding is gratis in het kader van de campagne 'Herlaad je sportclub'.

Creatief Oplossend denken

Herlaad jouw sportclub: Creatief probleemoplossend denken

Sportclubs
Beleid

De (sport)wereld leek stil te staan het voorbije jaar. Veel sportclubs waren een lange periode gesloten. Dat stelt je als sportclubbestuur voor stevige uitdagingen. In deze begeleiding gaan we op een efficiënte en gestructureerde manier op zoek naar oplossingen voor de problemen waar jouw club mee worstelt.
Deze begeleiding is één van de stappen in het begeleidingstraject waarin de Vlaamse Sportfederatie jouw club beleidsmatig ondersteunt en het creatief probleemoplossend vermogen van je bestuursleden versterkt.

Ad Geudens heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in het onderwijs en in sportclubs. Hij is oprichter en directeur van de coöperatie met sociaal doel Parlangi en is zaakvoerder van Adzonderrem.be. Hij heeft een uitgebreide expertise in het coachen, het begeleiden en sturen van teams.

We geven jou alvast wat richtlijnen mee.

• De begeleiding is voorzien voor maximum twee à drie bestuursleden. Zo kunnen we jullie vlot en efficiënt verder helpen. Zorg er zeker voor dat de betrokken personen binnen jullie structuur (voorzitter, penningmeester, verantwoordelijke boekhouding...)  effectief aanwezig zijn.
  • Een fysieke begeleiding of liever videocall? Jij kiest! Wij bieden beide aan.

Wij behandelen alle informatie strikt vertrouwelijk. De opgevraagde clubinformatie is nodig om de begeleiding af te stemmen op de noden van je sportclub.

Inschrijven

Vraag jouw gratis begeleiding aan via onderstaand formulier. Wij nemen contact met jou op om een afspraak in te plannen.

Zie je geen formulier onderaan deze pagina? Klik hier om in te loggen of registreer je bij de Vlaamse Sportfederatie.

Herlaad jouw sportclub!?

Al een jaar zitten zo’n 20.000 sportclubs op de bank. Daarom hebben de Vlaamse Sportfederatie, Sport Vlaanderen en de Vlaamse overheid een actieplan opgesteld om alle Vlaamse sportclubs hulp te bieden. Dringend tijd voor een re-match!

Het ganse ondersteuningsaanbod vind je op www.herlaadjouwsportclub.be.

Maarten HJS

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Vlaamse Sportfederatie