Wij loodsen jouw sportclub door de financiële moeilijkheden die het voorbije jaar heeft meegebracht. Een financieel plan voor jouw sportclub opmaken is niet gemakkelijk. Laat je bijstaan door een expert.

Deze begeleiding is gratis in het kader van de campagne 'Herlaad je sportclub'.

Financiering HJS

Herlaad jouw sportclub: Opmaken financieel plan

Sportclubs
Financiering

Ben je voorzichtig weer aan het dromen van een clubleven na corona? Groot gelijk!

Wil je een financieel plan opmaken maar weet je niet goed hoe je hier aan begint? In deze begeleiding geven we heel wat tips en aandachtspunten op maat van jullie plannen. Aan de hand van praktische modeldocumenten toveren we jullie financiële gegevens vervolgens om in een bruikbaar plan.

We geven jou alvast wat richtlijnen mee.

• De begeleiding is voorzien voor maximum twee à drie bestuursleden. Zo kunnen we jullie vlot en efficiënt verder helpen. Zorg er zeker voor dat de betrokken personen binnen jullie structuur (penningmeester, verantwoordelijke boekhouding...)  effectief aanwezig zijn.
  • Een fysieke begeleiding of liever videocall? Jij kiest! Wij bieden beide aan. Een begeleiding duurt ongeveer 1,5u.

Wij behandelen alle informatie strikt vertrouwelijk. De opgevraagde clubinformatie is nodig om de begeleiding af te stemmen op de noden van je sportclub.

Vraag jouw gratis begeleiding aan via onderstaand formulier.

Zie je geen formulier onderaan deze pagina? Klik hier om in te loggen of registreer je bij de Vlaamse Sportfederatie.

Herlaad jouw sportclub!?

Al een jaar zitten zo’n 20.000 sportclubs op de bank. Daarom hebben de Vlaamse Sportfederatie, Sport Vlaanderen en de Vlaamse overheid een actieplan opgesteld om alle Vlaamse sportclubs hulp te bieden. Dringend tijd voor een re-match!

Het ganse ondersteuningsaanbod vind je op www.herlaadjouwsportclub.be.

Maarten HJS

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Vlaamse Sportfederatie