Denkt jullie club er aan om meer sponsors aan te trekken dan de lokale bakker en slager? Meer sponsors aantrekken met minder moeite is iets wat ook jouw sportclub kan realiseren. Maar hoe benader je nu jullie sponsors? Op welke manier speel je je sterktes uit? Wat verwacht een sponsor vandaag van een club? Stuk voor stuk belangrijke vragen waarbij het antwoord voor veel clubs zal verschillen.

samen sporten

Workshop sponsoring - Herlaad jouw sportclub

Sportclubs
Financiering
Sponsoring

In deze workshop met maximaal 5 clubs staat jullie clubverhaal dan ook centraal. Er wordt niet gewerkt met vage theorie maar wel met jullie concrete projecten. Jos Verschueren (docent Sport Management aan de VUB) zorgt voor feedback en brengt extra creatieve ideeën aan om jullie sponsorwerving naar een hoger niveau te brengen.

Doelgroep

Met deze workshop mikken we op kleine en middelgrote sportclubs die hun sponsoring willen uitbreiden. Het is belangrijk dat jullie club zelf al ideeën heeft. Deze hoeven niet noodzakelijk volledig uitgewerkt te zijn maar vormen wel een basis voor de workshop.

De plaatsen voor deze avond zijn beperkt, er zullen maximaal 5 clubs kunnen deelnemen. Niet geselecteerd? Geen zorgen, in het najaar komen er nieuwe workshops, we brengen je als eerste op de hoogte.

Praktisch

-        De eerste sessie gaat door op 14 september om 20 uur en zit helaas helemaal vol. Maar niet getreurd, je kan nog steeds inschrijven voor toekomstige edities via het formulier. De data geven we jullie binnenkort mee, de locaties zullen afgestemd worden op de ingeschreven clubs.

-        De begeleiding is voorzien voor maximum twee bestuursleden per club.

Wij behandelen alle informatie strikt vertrouwelijk. De opgevraagde clubinformatie is nodig om de begeleiding af te stemmen op de noden van je sportclub.

Vragen?

Heb je vragen rond deze begeleiding of over sponsoring in het algemeen? Mail gerust naar info@herlaadjouwsportclub.be, we kijken graag waarmee we je verder kunnen helpen.

Herlaad jouw sportclub!?

Al een jaar zitten zo’n 20.000 sportclubs op de bank. Daarom hebben de Vlaamse Sportfederatie, Sport Vlaanderen en de Vlaamse overheid een actieplan opgesteld om alle Vlaamse sportclubs hulp te bieden. Dringend tijd voor een re-match!

Het ganse ondersteuningsaanbod vind je op www.herlaadjouwsportclub.be.

Deelnemen?

Stel je gratis kandidaat via onderstaand formulier. Voor deze eerste sessie selecteren we 5 sportclubs.

Zie je geen formulier onderaan deze pagina? Klik hier om in te loggen of registreer je bij de Vlaamse Sportfederatie.

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Vlaamse Sportfederatie