Hoe bespaar je als sportorganisatie op je IT-budget via SOCIALware?

Als sportfederatie of sportclub kan je besparen op je IT-budget, terwijl je gebruik maakt van de meest up-to-date IT-tools. Hiervoor kan je aankloppen bij de vzw SOCIALware.

SOCIALware

De vzw SOCIALware heeft als doel vzw's te ondersteunen in hun professionele werking door de inzet van aangepaste technologie. SOCIALware biedt Belgische vzw's toegang tot de donatieprogramma's van grote spelers uit de IT-wereld. Dit initiatief heeft zo sinds 2007 bijna 3.000 verenigingen gezamenlijk meer dan 60 miljoen euro helpen besparen. SOCIALware is volledig onafhankelijk van fabrikanten en heeft geen commerciƫle roeping. Het project geniet de steun van de Koning Boudewijnstichting, de Nationale Loterij, de Vlaamse Gemeeschap en het Waalse Gewest.

Hoe werkt het?

1. Registreer jouw sportfederatie of sportclub gratis op www.socialware.be. De inschrijving is eenvoudig en neemt slechts een paar minuten in beslag. Binnen de vier dagen krijg je de bevestiging voor welke donaties je in aanmerking komt.
  2. Je kan online de gewenste producten bestellen uit een catalogus van 300 producten. Bij een donatie wordt een minieme deelname in de adminstratieve kosten toegepast van ongeveer 4% van de productwaarde. Dat betekent dus een korting van 96% t.o.v. de commerciƫle waarde van het product. Er worden geen andere kosten in rekening gebracht.
  3. De producten worden geleverd binnen de twee weken.

Helpdesk

Een helpdesk is beschikbaar om je te begeleiden bij iedere stap via donations@socialware.be of via 02 256 99 93.