Wat doet het Dynamo Project voor onze sportclub(bestuurder)s?

Wat?

Het Dynamo Project is een project van VSF dat zich rechtstreeks richt naar sportclubs en sportclubbestuurders. Het biedt managementondersteuning met concreet volgende hoofdopdrachten:

Sporttechnische ondersteuning behoort niet tot het takenpakket van het Dynamo Project.

Jouw federatie en het Dynamo Project

Het Dynamo Project bundelt heel wat expertise in sporttakoverschrijdende, managementonderwerpen toegepast op de Vlaamse sportsector. Maak er als federatie gebruik van! Op die manier kunnen jullie nog meer tijd investeren in de organisatie van de eigen sport(en) en sportspecifieke begeleiding van jullie sportclubs.

Je vindt alle informatie op de website van het Dynamo Project. Vragen? Neem zeker contact op via info@dynamoproject.be of 09 243 12 94.