Wat houdt registreren op de website van de Vlaamse Sportfederatie juist in? Wat zijn de voordelen?

Wanneer je wilt deelnemen aan activiteiten van de Vlaamse Sportfederatie of bepaalde documenten of tools downloaden, is het vereist te registreren op de website.

Wat zijn de voordelen van registreren?

• Eens je geregistreerd bent op onze website, onthoudt het systeem je gegevens wanneer je in de toekomst opnieuw inlogt. Op die manier hoef je niet bij iedere inschrijving voor een activiteit steeds opnieuw dezelfde gegevens in te vullen (uiteraard kan je je informatie aanpassen indien nodig). Na verloop van tijd zal je ook een overzicht kunnen krijgen van alle gevolgde bijscholingen/aciviteiten via "mijn account". We werken eraan.
  • Iedereen die geregistreerd is, kan gratis tal van documenten en tools downloaden.
  • Medewerkers van organisaties, lid van VSF, kunnen bovendien nog extra documenten downloaden en deelnemen aan onze activiteiten aan voordeeltarief.
  • Met dezelfde inloggegevens kan je ook terecht op de website van het Dynamo Project. Daar kan je als medewerker van een erkende federatie gratis meer dan 20 brochures online raadplegen en meer dan 40 documenten en tools downloaden. Ook hier kan je genieten van een voordeeltarief voor deelname aan activiteiten (bijscholingen, maatbegeleiding,...).

Hoe maak je een account aan?

1. Registreer je via het registratieformulier. Je moet dat formulier maar éénmaal invullen, na registratie kan je meteen inloggen.
  2. Een medewerker van VSF controleert je registratie. Na controle (maximum één werkdag) krijg je een mailtje waarin staat dat je rechten op de website uitgebreid zijn. Je kan vanaf dan inloggen op de website met de correcte rechten.