Wat is de VSF marketingtoolbox?

De marketingtoolbox is een praktische website die toelaat om op eigen tempo en op een gestructureerde manier te komen tot een doordacht marketingplan.
Hij werd in 2013 door VSF ontwikkeld, in samenwerking met marketingexpert Galland.be. De website neemt je mee door de verschillende fasen van een strategisch marketingproces. De theorie wordt per fase tot leven gebracht door voorbeelden en invulbladen maken de toepassing op de eigen organisatie mogelijk.

Hoeveel kost de marketingtoolbox?

• Voor leden-federaties van VSF is deze toolbox gratis (één account per federatie). Via deze pagina klik je door naar de registratiepagina.
  • Organisaties die geen lid zijn van VSF kunnen gebruik maken van de marketingtoolbox aan een tarief van € 250 (excl. btw).
  • Sportclubs aangesloten bij een VSF-federatie genieten een voordeeltarief van € 50 (incl. btw). Een account bestellen kan via de website van het Dynamo Project

Met deze online tool streeft VSF en het Dynamo Project naar een strategisch sterkere sportfederatie- en sportclubsector.