Welke kansen biedt de EU? Hoe begeleidt EU Sport Link mijn federatie?

EU Sport Link is een dienstverlenend samenwerkingsverband van de VSF en het ISB voor Europese zaken.

EU Sport Link:

• helpt de Vlaamse sportfederaties om contacten te leggen in Europa, zodat er kan worden samengewerkt en geleerd van elkaar.
  • streeft ernaar om de behoeften en ambities van de Vlaamse sportfederaties structureel in te bedden in het EU-beleid en in het Vlaams EU-beleid.
  • werkt praktijkgericht als kennis- en vormingsnetwerk, zodat de Vlaamse sportfederaties met kennis, expertise en competenties kunnen inspelen op kansen in de EU.
  • begeleidt en ondersteunt de Vlaamse sportfederaties bij het nastreven van hun specifieke doelstellingen in EU-verband, zoals o.a. de deelname aan EU-projecten.

Neem contact op met Philippe De Witte voor meer informatie:
philippe.dewitte@eusportlink.be
+32 (0)485 19 83 43

Hier vind je een aantal documenten die heel wat informatie geven over de kansen die de EU biedt op vlak van sport.