Laatst gewijzigd:
woensdag, 5 augustus, 2020 - 09:24

Welke kansen biedt de EU? Hoe begeleidt EU Sport Link mijn federatie?

EU Sport Link is een dienstverlenend samenwerkingsverband van de VSF en het ISB voor Europese zaken. Het...

• helpt de Vlaamse sportfederaties om contacten te leggen in Europa, zodat er kan worden samengewerkt en geleerd van elkaar.
  • streeft ernaar om de behoeften en ambities van de Vlaamse sportfederaties structureel in te bedden in het EU-beleid en in het Vlaams EU-beleid.
  • werkt praktijkgericht als kennis- en vormingsnetwerk, zodat de Vlaamse sportfederaties met kennis, expertise en competenties kunnen inspelen op kansen in de EU.
  • begeleidt en ondersteunt de Vlaamse sportfederaties bij het nastreven van hun specifieke doelstellingen in EU-verband, zoals o.a. de deelname aan EU-projecten.

Neem contact op met Bart Verschueren voor meer informatie:
bart.verschueren@eusportlink.be
+32 486 76 28 03

Wil je je informeren over de Europese subsidiemogelijkheden voor jouw sportfederatie of sportclub? Neem dan zeker even dit overzichtsdocument door.