Welke ondersteuning biedt VSF aan nieuwe federatiemedewerkers?

Ben jij nieuw aan de slag, professioneel of als vrijwilliger/bestuurder? Dit hebben we voor jou in petto:

• Een fysiek startpakket met allerlei informatie. Neem contact met ons op indien je nieuw bent in je federatie en nog geen startpakket ontving.
  • Helpdesk: worstel je met iets? Heb je een vraag? Neem hier een kijkje naar een aantal FAQ's. Of neem contact met ons op.
  • Bijscholing: doorlopend organiseert VSF een "basismodule", een bijscholingsaanbod specifiek gericht op de nieuw gestarte medewerker. Een aanrader voor elke nieuwe medewerker in een sportfederatie: de inhoud is specifiek voor starters samengesteld maar ook de contacten met collega's uit andere federaties worden als zeer waardevol ervaren. Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven.
  • Wil je graag een gesprek met VSF zodat we elkaar kunnen leren kennen en zicht krijgen op hoe we jou (en je federatie) beter kunnen ondersteunen? Vraag hier een federatiebezoek aan.