Waarschuwingsbericht

18 dec 2018

Brunchsessie: funbeleving in de club

Vind je een babbel met een collega uit een andere federatie ook zo inspirerend? Haal je energie uit discussiëren met sportprofessionals? Kan je weleens een klankbord gebruiken om een idee af te toetsen? Dan zijn onze kakelverse brunchsessies iets voor jou! Ze zijn er om te inspireren, te ontdekken en... intussen lekker te eten!

Concept

Schuif mee aan tafel met andere federatiemedewerkers voor een losse babbel over een specifiek thema. Wissel ervaringen uit, gooi ideeën in de groep, bespreek goede voorbeelden,... We pingpongen over een aantal denkpistes, over hoe je als federatie of club kan omgaan met een bepaalde uitdaging, over hoe je soms keuzes moet maken, enz.
Een brunchsessie kan over élk onderwerp gaan, maar is nooit gericht op “voldoen aan decreten” of “een standpunt verkondigen tegenover de overheid”. 

Inhoud

Hoe maken we onze clubsport zo attractief en uitdagend mogelijk voor sporters op elk niveau? Hoe brengen we (meer) fun in de sportclubs?
Sportfederaties ontwikkelden zich de laatste jaren tot experten in sporttechnische kennis, het opleiden van officials, het organiseren van competities, …
We moeten onszelf echter blijven uitdagen om ook aan de basis van onze sport te werken: FUNBELEVING.  Het merendeel van onze leden komt namelijk nog steeds naar de club gewoon omdat het er leuk is. Hoe kunnen onze clubs hun leden optimaal laten genieten van hun sport en het plezier maken centraal zetten? En hoe kunnen we als federatie onze clubs hierin ondersteunen?

Zijn er al leuke federatie- en clubinitiatieven die momenteel onder de radar blijven? Of kunnen we er samen misschien enkele leuke bedenken?
Heb je zin om hierover samen met andere federaties na te denken tijdens één van onze laatste brunchsessies van het jaar? Schrijf je dan nu in!

Deze brunchsessie richt zich naar sporttechnische profielen, clubondersteuners en creatieve denkers binnen de sportfederaties.

Praktisch

DATUMLOCATIETIJDDEELNAMEPRIJS
18 december 2018

Clouds in my Coffee
Dendermondsesteenweg 104
9000 Gent

9u30 - 12u30

Enkel toegankelijk voor leden van VSF
€ 30 (excl. btw) per persoon

Na inschrijving ontvang je een aantal dagen vóór de brunchsessie de factuur en een e-mail met meer informatie.

Wil je graag weten wie al deelneemt? Is er een ander thema waarover je graag eens aan tafel gaat met federatiecollega's? Neem contact op met Leen.

Annulering

Tot 5 dagen voor de brunchsessie kan je kosteloos annuleren. Daarna wordt de deelnameprijs volledig gefactureerd.

Inschrijven

Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden van VSF (incl. annuleringsvoorwaarden, zie hierboven).
Inschrijven is enkel mogelijk door personen die geregistreerd zijn als medewerker van een federatie. Ben je medewerker en zie je het inschrijvingsformulier niet? Laat het ons weten! (09 243 12 90)