Statusbericht

Deze bijscholing heeft nog 1 plaats vrij.

Waarschuwingsbericht

Log in of registreer om dit formulier in te vullen.
02 apr 2019

Brunchsessie: je sport in de pers

Vind je een babbel met een collega uit een andere federatie ook zo inspirerend? Haal je energie uit discussiëren met sportprofessionals? Kan je weleens een klankbord gebruiken om een idee af te toetsen? Dan zijn onze brunchsessies iets voor jou! Ze zijn er om te inspireren, te ontdekken en... intussen lekker te eten!

Concept

Schuif mee aan tafel met andere federatiemedewerkers voor een losse babbel over een specifiek thema. We pingpongen over een aantal denkpistes, over hoe je als federatie of club kan omgaan met een bepaalde uitdaging, over hoe je soms keuzes moet maken, enz.

Inhoud

We willen onze sport promoten, ook in de media. Door de prestaties van toppers, of door de verhalen die sporters beleven. Hoe pakt je federatie het aan, die mediastrategie?
We bespreken tijdens deze brunchsessie goede voorbeelden, wisselen ervaringen uit of gooien ideeën in de groep. Mogelijke gespreksstarters:

  • Over welke onderwerpen wil je wel of net niet communiceren? Breng je ook negatief nieuws?
  • Hoe gaan journalisten om met wat we zeggen? Hoe hen succesvol benaderen, overtuigen of verleiden?
  • Ben je tevreden met een perscontact? Of investeer je in een echte persrelatie? Werk je met primeurs? Hoe maak je afspraken?
  • Werken de klassieke persberichten nog wel (goed)? Is timing echt alles?
  • Sommige thema's zijn hot bij journalisten. Hoe spring je daarop? Reageer je op alles wat beweegt?

Een journalist (suggesties welkom!) schuift mee aan tafel. Voor één keer is het spervuur van vragen (ook) op hem of haar gericht. Al verwacht je beter ook wat tegenwind.

Praktisch

LOCATIEDATUMTIJDDEELNAMEPRIJS

Bar Copine
Markt 71
9160 Lokeren

2 april 2019 9u30 - 12u30Enkel toegankelijk voor leden van VSF
€ 30 (excl btw) per persoon

Na inschrijving ontvang je een aantal dagen vóór de brunchsessie de factuur en een e-mail met meer informatie.
Wil je graag weten wie al deelneemt? Is er een ander thema waarover je graag eens aan tafel gaat met federatiecollega's? Neem contact op met Leen.

Annulering

Tot 5 dagen voor de brunchsessie kan je kosteloos annuleren. Daarna wordt de deelnameprijs volledig gefactureerd.

Inschrijven

Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden van VSF (incl. annuleringsvoorwaarden, zie hierboven).
Inschrijven is enkel mogelijk door personen die geregistreerd zijn als medewerker van een federatie. Ben je medewerker en zie je het inschrijvingsformulier niet? Laat het ons weten! (09 243 12 90)