Statusbericht

Deze bijscholing heeft nog 2 plaatsen.

Waarschuwingsbericht

Log in of registreer om dit formulier in te vullen.
27 apr 2017

Individuele maatbegeleiding Financieel management - Antwerpen

Inhoud

Sinds 2017 zijn alle sportfederaties verplicht om een analytische boekhouding te voeren. Worstelt jouw federatie daarmee? Of zijn er andere zaken met betrekking tot het financieel beheer van je organisatie waarover je graag advies wil van een expert?
Dit kan gaan over boekhouding, begroting, kostprijscalculatie, financiële analyse, liquiditeitsopvolging, investeringsanalyse, fiscaliteit,...
VSF biedt haar federaties de mogelijkheid om 1,5u (90 minuten) individuele ondersteuning te reserveren.

Begeleiding

De maatbegeleiding wordt verzorgd door Sylvia Thienpont.
Sylvia werkt bij “SBB accountants & adviseurs” en fungeert vanuit die functie voor verschillende sportfederaties als boekhouder/consulent. Bovendien heeft ze vroeger nog bij de VSF gewerkt als administratief coördinator. Ze heeft dus veel ervaring met het sportfederatielandschap en heeft inzicht in bv. de verwachtingen van Sport.Vlaanderen op administratief, financieel en boekhoudkundig vlak. 

Praktisch

DatumLocatieTijdDeelnameprijs (excl. btw)Deadline
27 april 2017

Huis van de Sport Antwerpen

Tijdsvak van 1,5u
Per federatie te reserveren

€ 75 voor leden VSF

tot volzet

Bij het inschrijven moet je een aantal voorkeuren doorgeven qua tijdvak. Je ontvangt zo snel mogelijk een mail met bevestiging van je afspraak.
Indien gewenst kan je via het inschrijvingsformulier al een aantal vragen doorgeven aan Sylvia en/of een document als bijlage bezorgen.
Het gesprek is confidentieel.

Deze individuele maatbegeleiding vindt ook plaats in het Huis van de Sport in Gent op 5 mei 2017. Klik hier om in te schrijven.

Annulering

Bij annulering meer dan 1 week vóór de maatbegeleiding, wordt de deelnameprijs volledig terugbetaald.
Bij annulering minder dan 1 week vóór de bijscholing plaatsvindt, wordt 50% van de deelnameprijs gefactureerd.
Bij annulering de dag zelf wordt de volledige deelnameprijs gefactureerd.

Inschrijven

De persoon die inschrijft is de contactpersoon. Maar het staat de federatie vrij om te kiezen wie ze afvaardigen naar de maatbegeleiding en met hoeveel personen ze naar het gesprek komen.

Ben je medewerker van een federatie, maar kan je na inloggen het formulier niet zien? Neem contact op met Leen (09 243 12 90).