Waarschuwingsbericht

 • Dit evenement is voorbij.
 • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.
20 sep 2019

VSF Inspiratiedag 2019

Kom mee feest vieren in de sneeuw. En laat je tegelijk inspireren, samen met jouw collega's. Schrijf onderaan deze pagina in voor onze VSF Inspiratiedag!

Wij brengen jou de combinatie van een verfrissende activiteit, twee topsprekers, netwerken en lekker eten in ware après-skistijl. Kortom, dé ingrediënten voor een geslaagde inspiratiedag. In deze setting willen we samen met onze federaties en andere genodigden onze 30ste verjaardag vieren en ook Dynamo Project mag 10 kaarsjes uitblazen. 
Sneeuw- of dansschoenen? Breng maar mee!

Wij kunnen deze dag samen beleven dankzij onze gouden partner Arena.

Je kan inschrijven per dagdeel. 

Programma

 • 13u00-14u00: opwarmertje (vrijblijvend)
  Zin om even op te warmen in de sneeuw?  Wij reserveren voor iedereen een plaatsje op de piste van Aspen, waar je een uur kan skiën of snowboarden. Deze activiteit is geheel vrijblijvend, inschrijven is wel noodzakelijk.

   
 • 14u30-15u00: onthaal (met koffie, thee,...)
   
 • 15u00- 16u30: inspiratiesessie door Joeri van den Bergh - Merkbeleving

  Hoe blijft je merk hot? De consumenten van morgen zijn kritisch, veeleisend en mondig. Hoe kan je als sportaanbieder concurreren met populaire vrijetijdsconcepten die blijven inspelen op de nieuwste trends? Joeri Van den Bergh heeft twee stokpaardjes: jongerenmarketing en merkbeleving. Hij neemt je mee in de leefwereld van jongeren vandaag, en geeft tips en tricks om te blijven connecteren met hun specifieke behoeften en verwachtingen.
  Joeri Van den Bergh is medeoprichter en partner van InSites Consulting. Hij heeft een uitgebreide ervaring in jongerenmarketing en werkt voor grote internationale klanten (Heinz, Vodafone, MTV Networks, Sony, AB Inbev, Skype en Coca-Cola). Hij is de auteur van 'How Cool Brands Stay Hot'.
   

 • 16u30- 16u45: korte pauze
   
 • 16u45-18u00: inspiratiesessie door Guido Everaert - Storytelling

  Zelden worden mensen in vuur en vlam gezet door powerpointlijstjes. Sterke verhalen hebben die kracht wel. Maar hoe kan je droge feiten ombuigen tot een verhaal dat blijft plakken? Hoe zorg je er als organisatie voor dat je doelpubliek aan je lippen hangt? Guido Everaert is expert storytelling en brengt de theorie meteen in praktijk. Tijdens een entertainend uurtje maakt hij je met voorbeelden en inzichten duidelijk hoe storytelling een gouden instrument kan zijn in een moderne communicatieaanpak.


  Guido Everaert is columnist, blogger en spreker. Hij heeft een jarenlange ervaring in marketing en communicatie (Nielsen, Ogilvy, Duval Guillaume, Telenet, Philips Europe). Hij is de auteur van 'Storytelling, verhalen maken merken' en 'Melting Pot'.
   

 • 18u00-20u00: Après-ski en walking dinner 
   

Praktisch

DATUMLOCATIEGEBOUWTIJDDEELNAMEPRIJSDEADLINE
20/09/2019WilrijkSkiclub Aspen13u00 - 20u00

gratis voor leden VSF
(vanaf tweede persoon per federatie €40)

€ 80 voor niet-leden

13/09/2019

Na inschrijving ontvang je een aantal dagen vóór de VSF Inspiratiedag een e-mail met meer informatie.

Annulering

Voor VSF-leden:
Gratis annuleren kan tot en met 13 september. Bij een no show of laattijdige annulering wordt een forfaitaire kost van €40 (excl. btw) per persoon aangerekend. 

Voor betalende deelnemers:

Bij annulering voor 13 september, wordt de deelnameprijs volledig terugbetaald.
Bij annulering vanaf 13 september, wordt de deelnameprijs volledig gefactureerd.

Ben je ingeschreven, maar kan je toch niet komen? Laat het graag zo snel mogelijk weten aan Sara (09 243 12 90).

Inschrijven

Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden van VSF (excl. annuleringsvoorwaarden, zie hierboven).