Statusbericht

Deze bijscholing heeft nog 19 plaatsen.

Waarschuwingsbericht

Log in of registreer om dit formulier in te vullen.
19 nov 2019

Profileer je sportfederatie!

Deze bijscholing kadert in de reeks "inspiratie op dinsdag": een reeks bijscholingen om onze federaties geïnspireerd en gedocumenteerd aan de start van hun nieuwe beleidsplanningsproces te brengen. De verschillende bijscholingen staan inhoudelijk los van elkaar en je kan ze apart volgen.

Inhoud en begeleiding

Het beste van verschillende werelden onder één dak, zo profileert het digitale sportmarketingbureau TDE vol vertrouwen de eigen "headquarters" in Eindhoven. Lef!
Dat mogen sportfederaties dus ook meer hebben. Want lang niet alleen grote merken zijn welkom bij - en dus interessant voor - sportmarketingbureaus. Door de snelle ontwikkelingen op het gebied van technologie wordt het ook voor federaties steeds interessanter en betaalbaarder om zich online te profileren. Profileren kan gezien worden als duidelijker het bestaande aanbod communiceren / aan de man brengen, de troeven van jouw federatie beter uitspelen, maar ook gebruik maken van technologie en digitalisering om nieuwe concepten te kunnen aanbieden en zo je aanbod te versterken / uit te breiden.

TDE bokst hierover een boeiende sessie in elkaar, fietst je door de mogelijkheden van de digitale wereld anno 2019 en crick(e)t je vertrouwen op dat het ook voor jouw federatie is weggelegd.
De inzichten zijn gebaseerd op echte cases en samenwerkingen met bonden uit Nederland. Zo werkte TDE de laatste jaren mee aan de ontwikkeling van platformen als hardlopen.nl en fietssport.nl. Maar ook met Judo Bond Nederland werkten ze al samen.

Timing en aanpak

  • 10u: ontvangst
  • 10u30-12u: ervaringen van TDE binnen de Nederlandse sportbonden
  • 12u-12u30: broodjeslunch
  • 12u30-14u: thematafel: uitdieping van een case (ntb - zie ook inschrijvingsformulier)

Begeleiding

TDE is een joint-venture van het Eindhovense Triple Double en digitaal bureau E-sites uit Breda. Samenwerking staat centraal.
Triple Double, ervaren in het opzetten van digitale campagnes voor grote merken met een focus op social media vond in E-sites, gespecialiseerd in het bouwen van websites en platformen voor bv sportbonden, een ideale partner. En in 2017 gingen ze nog een stapje verder, met het aangaan van een nauwe samenwerking met Fingerspitz, gespecialiseerd in zoekmachinemarketing, webanalyse en display advertising.

Zie je ze graag eerst even praktisch aan het werk? Dat is mogelijk! Letterlijk dan! Surf naar www.tde.nl en scroll'on. Tot helemaal beneden. Waar de werkvloer sport ademt. Vind jij Jorik Tilstra? Hij zal er al zeker bij zijn op 19 november!

Praktisch

DATUMLocatieZAALTIJDDEELNAMEPRIJS
19/11/2019

KBKB - Vlaamse Vleugel
Gabriël Vervoortstraat 4
2100 Deurne

Vergaderzaal10u30 - 14u00€ 60 voor leden VSF
€ 120 voor niet-leden

's Middags wordt een broodjeslunch voorzien.
Na inschrijving ontvang je een aantal dagen vóór de bijscholing een e-mail met meer informatie.

Interesse om vooraf of aansluitend aan het beleidsplan te werken? We reserveren de zaal van 9u30-17u zodat er in groep kan gewerkt worden.
Laat even via deze pagina (met het overzicht aan werksessies) of via mail aan Leen weten met hoeveel personen jullie aanwezig zullen zijn en wanneer precies. Voor alle deelnemers zijn broodjes aanwezig 's middags.

Annulering

Bij annulering meer dan 1 maand vóór de bijscholing, wordt de deelnameprijs volledig terugbetaald.
Bij annulering minder dan 1 maand vóór de bijscholing, wordt 50% van de deelnameprijs gefactureerd.
Bij annulering minder dan 10 dagen vóór de bijscholing, wordt de deelnameprijs volledig gefactureerd.

Inschrijven

Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden van VSF.