05 okt 2017

VSF Inspiratiedag 2017

Op donderdag 5 oktober nodigen we onze leden opnieuw uit op onze jaarlijkse VSF Inspiratiedag. 

We bieden je een unieke setting in Antwerpen, twee inspirerende sprekers en een lekkere lunch. Uiteraard is er voldoende tijd voor losse babbels met collega's uit andere sportfederaties.
Je kan inschrijven per dagdeel of voor de volledige dag.

De Inspiratiedag wordt aangeboden door onze gouden partner Arena nv.

Programma

 • 10u00-10u30: ontvangst met koffie, thee,...
   
 • 10u30-12u30: inspiratiesessie door Horst Remes - Met deze inspiratiesessie gaan we "out of our comfort zone". Horst Remes, expert klantgerichtheid bij Onestone, geeft ons inzicht in belangrijke aspecten van klanttevredenheid in lijn met organisatiestrategie en -sterkten.
  Wat hebben klanten met sportfederaties te maken? Sportfederaties hebben toch leden, geen klanten?
  Horst zal de aanwezigen inspireren op vlak van klanttevredenheid. Hij laat je op een andere manier naar jouw leden kijken en zal concrete tips meegeven. Daarnaast legt hij de link met leden-tevredenheid en de “community” binnen de sportfederaties en hun clubs.
  Hij toont ons wat federaties kunnen leren van Apple en Colruyt. Hoe je ook moet communiceren over wat je niet aanbiedt en op welke manier bedrijven heel wat belastende regels en procedures hebben geschrapt die ze voorheen essentieel vonden.
   
 • 12u30-14u00: lunch en ontmoetingsmoment met collega's uit andere federaties in een informele sfeer, met een sportief extraatje voor de liefhebbers.
   
 • 14u00-15u30: inspiratiesessie door Johan Driessens - De kracht van enthousiasme - Als bedenker van de unieke S.M.I.L.E.-aanpak zorgt hij ervoor dat mensen op een heel eenvoudige en snel toepasbare manier weer meer motivatie en enthousiasme kunnen vinden of kunnen aanwakkeren bij anderen. Want sportfederaties en sportclubs, dat draait om mensen. En dus om het vinden van de kracht van enthousiasme.
  Johan Driessens is in België en Nederland bekend als een inspirerende coach die zijn deelnemers telkens weer weet te enthousiasmeren en in beweging kan zetten om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen. Sinds 2008 heeft Johan Driessens honderden ondernemers en medewerkers van bedrijven succesvol gecoacht, op het gebied van zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Johan ontwikkelde zich de laatste jaren tot een expert op gebied van enthousiasme. Daarbij is het zijn missie om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar meer passie, honger, drive en enthousiasme in hun persoonlijke en professionele omgeving.
   
 • 15u30-16u30: afsluitende drink
   

Praktisch

DATUMLOCATIETIJDDEELNAMEPRIJS
5 oktober 2017

Barcelona Meeting

Rijnkaai 95

Antwerpen

 

 

10u00-16u30

gratis voor leden VSF
(vanaf derde persoon per federatie €40)

€ 80 voor externe deelnemers

 

Annulering

Voor VSF-leden:
Gratis annuleren kan tot en met 30 september. Bij een no show of laattijdige annulering wordt een forfaitaire kost van €40 (excl. btw) per persoon aangerekend. 

Voor betalende deelnemers:

 • Bij annulering voor 1 oktober, wordt de deelnameprijs volledig terugbetaald.
 • Bij annulering vanaf 1 oktober, wordt de deelnameprijs volledig gefactureerd.

Inschrijven

Klik hier om in te schrijven. De deadline is 28 september.

Tot dan!