Statusbericht

Deze bijscholing heeft nog 306 plaatsen.

Waarschuwingsbericht

Log in of registreer om dit formulier in te vullen.
08 okt 2020

Inspiratiesessie met Marc Lammers

Wat een jaar! Geen VSF Inspiratiedag door corona. Maar wij laten 2020 niet voorbij gaan zonder jou te inspireren. Hou alvast een plaatsje vrij aan jouw bureau of keukentafel voor topspreker Marc Lammers.

Datum: donderdag 8 oktober 2020
Tijdstip: 10u00 - 11u30
Locatie: GRATIS WEBINAR
Publiek: alle sportfederatiemedewerkers & bestuurders van Vlaamse sportfederaties (aangesloten bij VSF)

Marc Lammers, de moderne coach

Gouden hockeycoach Marc Lammers is het voorbeeld van een moderne coach. Als ex-coach van de Belgische hockeymannen werkte hij aan de zelfstandigheid van zijn spelers. Met innovaties en een nieuwe manier van leidinggeven wist hij zijn team te prikkelen en te verbeteren. Marc Lammers presenteert vol passie zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerking en doelstellingen. Op vernieuwende en interactieve wijze vertaalt hij praktijkvoorbeelden naar concrete situaties en geeft tips waar je meteen mee aan de slag kan. 

Webinar: Elke crisis is een kans

In dit webinar inspireert Marc je op energieke wijze dat elke crisis een kans is, ook in de sportsector. Zolang je je verantwoordelijkheid maar neemt. Want verantwoordelijkheden krijg je niet, verantwoordelijkheden neem je.
We kunnen in deze (corona)tijden allemaal kijken naar wat er niet is en wat niet goed gaat, of je kijkt naar wat er wél is en waar we invloed op kunnen hebben. Deze keuze maakt het verschil tussen winnaars en verliezers. Op vele zaken hebben we nu geen invloed, maar het is wel zoals het is. Het is op dit moment onze nieuwe werkelijkheid en we weten niet hoe lang deze werkelijkheid nog duurt. Dus pas je beter aan, wees agile, werk samen en wees innovatief.

Je kan vragen stellen tijdens het webinar. Wij voorzien voldoende tijd voor Q&A.

Meer informatie? www.marclammers.nl.

 

Met dank aan Arena

Bedankt aan onze gouden partner Arena om dit webinar mogelijk te maken.