05 okt 2020

Mentale uitdagingen bij officials - GRATIS webinar

Tijdens dit gratis webinar voor officials bespreken we de mentale uitdagingen van wedstrijdofficials (gericht op alle sporttakken, zowel jurylid als scheidsrechter). Je krijgt er praktische tips en info om je te helpen naar betere prestaties.

Wil je toch liever deze sessie live en interactief meemaken? Het kan! Kom dan op 5 oktober naar het unieke Gaston Rooftop Bar in Gent, wij hebben 40 plaatsen ter beschikking. Wij zorgen voor een drankje en een goeie babbel! (VOLZET)
 

Inhoud

Als jurylid, scheidsrechter of official sta je onder grote druk. In een fractie van een seconde moet je een beslissing nemen die correct is volgens de spelregels, objectief is, vaak afgestemd met je collega’s, en die grote gevolgen kan hebben. Bovendien wordt die beslissing meteen publiek geëvalueerd: de toeschouwers, spelers, staf hebben hun mening en hebben vaak meer informatie ter beschikking om die mening te vormen. 
Hoe ga je met deze druk om? Onvermijdelijk maak je ook fouten, soms heb je zelfs impact op een resultaat door een fout. Hoe zorg je dat jij de beste official bent die je kan zijn? 
Psycholoog Rien Vanyzere geeft de deelnemers van deze sessie inzicht in de mentale processen op vlak van mentale weerbaarheid en het nemen van beslissingen onder druk, en geeft je praktische tips en info om je te helpen naar betere prestaties. 

Rien Vanyzere brengt je een sessie rond de mentale uitdagingen van wedstrijdofficials. Hij is psycholoog en sinds 2012 assistent-scheidsrechter in de hoogste nationale voetbalafdeling. Sinds 2014 wordt hij ook aangeduid voor internationale wedstrijden. Met zijn bedrijf Center of Excellence begeleidt hij individuele klanten en bedrijven naar optimale prestaties.

Het is mogelijk om vragen te stellen tijdens het webinar. We voorzien voldoende tijd voor Q&A.

 

Webinar live meevolgen? Het kan!

Online meets offline. We hebben 40 plaatsen ter beschikking voor deelnemers in de Gaston Rooftop Bar in Gent. Ga in interactie, stel jouw vragen aan Rien en blijf achteraf nog wat napraten met een drankje en netwerk met jouw collega-officials. Coronaproof uiteraard.

Dit gratis webinar wordt aangeboden aan alle Vlaamse officials in het kader van de Week van de Official

Praktisch

DATUMLOCATIE LIVE SESSIETIJDDEELNAMEPRIJS
5/10/2020

Gaston Rooftop Bar
Hurstweg 8
9000 Gent

Webinar: 20u00 - 21u30

Ontvangst live sessie: vanaf 19u30

Gratis voor alle Vlaamse officials

Inschrijven

Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden van VSF.

Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. Je kunt het webinar nog 1 week uitgesteld bekijken. Inschrijven is wel noodzakelijk.  

Na inschrijving ontvang je een aantal dagen vóór het overlegmoment een e-mail met meer informatie.

 

 
1 Begin 2 Voltooid
De plaatsjes in Gaston Rooftop Bar zijn momenteel allemaal ingenomen. Het is dus niet meer mogelijk om ter plaatse mee te volgen. Duid gerust aan als je toch nog zou willen meevolgen, dan plaatsen we je op de wachtlijst. Indien er een plaatsje vrijkomt, nemen we contact met jou op. (Ontvangst vanaf 19u30 - Start: 20u)