Online boekhoudprogramma Vlaamse Sportfederatie

Boekhouding
Sportclubs

Het online boekhoudprogramma van de Vlaamse Sportfederatie is een online applicatie zonder software installatie. Je kan op iedere computer met internettoegang inloggen om je boekhouding te bekijken. Momenteel aanvaarde we geen nieuwe gebruikers meer. Lees hier welke boekhoudsoftware het meest geschikt is voor jouw sportclub.

website online boekhoudprogramma

BASISMODULE

• Vereenvoudigde boekhouding voeren
  • Meerdere boekjaren bijhouden
  • Rekeningen en kassen aanmaken
  • Activiteiten opvolgen
  • Eigen categorieën aanmaken binnen de wettelijke rubrieken (zie KB 26 juni 2003)
  • Financieel overzicht
  • Automatisch een jaarrekening opmaken (zie KB 26 juni 2003)
  • Beperkt ledenbeheer
  • Vrijwilligersregister
  • Uitgebreide analyse mogelijkheden
  • Leesrechten login
  • Contactenbeheer login

​​BTW-MODULE

• Btw-administratie voeren
  • Btw-aangifte voorbereiden
Afbeelding
online boekhoudprogramma

Handleiding

Er zijn twee handleidingen beschikbaar die je stap voor stap tonen hoe je met het programma kan werken. In de handleiding basismodule staat uitgelegd hoe je het programma moet instellen en hoe je alle verrichtingen kan invoeren. Voor btw-plichtige clubs die gebruik maken van de btw-module is er ook een extra handleiding. Met behulp van printscreens leer je hoe je een btw-boekhouding kan bijhouden in het programma.

EXTRA GEBRUIKERS

Standaard ontvang je één login met schrijfrechten en één login met leesrechten. Wil je met nog meerdere logins werken (bijvoorbeeld met een tweede gebruiker met schrijfrechten)? Mail dan naar roeland@vlaamsesportfederatie.be. Een extra account kost eenmalig 20 euro.

Excel tool

De Vlaamse Sportfederatie ontwikkelde het gratis 'Boekhoudprogramma - Excel tool' om je sportclub een handje te helpen. Bekijk de tool.

Document niet zichtbaar

Dit document is enkel te downloaden door personen die ingelogd zijn als ambtenaar, student, sportclubbestuurder of medewerker van een federatie die lid is van de Vlaamse Sportfederatie. Of koop een jaarlicentie aan en krijg toegang tot alle documenten en online brochures.

Ook interessant
Boekhouding
Op zoek gaan naar de juiste software, kan een hele uitdaging zijn! We maken je club wegwijs.
Boekhouding
Waaraan moet een verantwoordingsstuk in je vereenvoudigde boekhouding voldoen?

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Afbeelding
Vlaamse Sportfederatie