"Boest je sportclub": toolkit online!

Kan jij wat tips en praktijkvoorbeelden gebruiken over het omgaan met Nederlands en andere talen in de sportclubs?
Boest heeft een online toolkit ontwikkeld voor trainers, bestuurders en jeugdcoördinatoren.
Een aanbod op maat en dus voor elk wat wils.
Neem een kijkje op hun website en laat je inspireren!

In het najaar van 2019 lanceerde vzw de Rand de website www.boestjesportclub.be.
Daar vinden sportclubs en andere sportpartners filmpjes, tips, inspiratie en praktijkvoorbeelden over het omgaan met Nederlands en andere talen in de sportclub.

Toolkit online

Vzw de Rand werkte achter de schermen verder aan nog meer achtergrondinformatie, uitgewerkte voorbeelden en inspiratie.
Die vind je nu in de vorm van uitgewerkte documenten en voorbeelden snel terug in een toolkit.
De toolkit is specifiek voorzien van informatie op maat van bestuurders, trainers en jeugdcoördinatoren.

Maar er is meer!

Klik zeker eens verder door op hun website want er staan heel wat interessante zaken op.
Zo vind je tal van inspirerende filmpjes terug waarin clubs en hun vrijwilligers aan het woord gelaten worden.
De nieuwste getuigenissen gaan over sportstages, clubcommunicatie en sport als middel.
Heb je interesse om je te laten begeleiden door Boest, dan vind je ook alle info terug op hun website.
Bovendien bieden ze ook regelmatig gratis webinars aan.
Aarzel dus niet om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief en op de hoogte te blijven van hun recente initiatieven.

Ben je op zoek naar een specifiek voorbeeld?
Heb je nood aan meer achtergrondinformatie over een bepaald thema?
Of heb je zelf een goed voorbeeld uitgewerkt?
Laat het hen zeker weten, stuur een e-mail naar boest@derand.be.

www.boestjesportclub.be

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Vlaamse Sportfederatie