Clubbinding for the win!

Binnen Herlaad jouw sportclub kunnen we niet stilzitten. Nadat we de financiële vraagstukken in de Vlaamse sportclubs hebben gevloerd en ons toekomsttraject net van start is gegaan, duiken we nu in de wondere wereld van clubbinding.

Dat een sportclub drijft op zijn vrijwilligers, kunnen we niet genoeg benadrukken. Het menselijk kapitaal van je sporters en hun entourage is van onschatbare waarde.

• Maar hoe krijg je in eerste instantie (veel) leden in je club?
  • Zit je club al barstensvol? Zet je dan wel voldoende in op ledenbehoud?
  • En hoe zorg je dat je leden hun betrokkenheid zo groeit, dat ze echte ambassadeurs worden van je club?

De termen losse sporter, starter, consumerend lid of betrokken lid zeggen jou niet veel? Je hebt nog nooit echt nagedacht over hoe leden in jouw club terecht komen? En al helemaal geen idee waarom ze al dan niet blijven? Allemaal alarmbelletjes die je vertellen dat je onze webinar 'Clubbinding for the win!' moet volgen!

om deze video te bekijken.

Inleidende webinar

Tijdens een eerste inleidende webinar op 26 oktober krijg je de basisbeginselen van clubbinding mee. Aan de hand van enkele eye-openers verwijzen we je vrijblijvend door naar thema’s die we in de daaropvolgende webinars zullen uitdiepen.

Op die manier volg jij de webinars die je zelf voor je sportclub belangrijk acht en kan je meteen met de belangrijkste info aan de slag.
Benieuwd wat we nog allemaal in petto hebben? Denk dan aan thema’s als interne en externe communicatie,  ledenparticipatie en positionering van je club.

SCHRIJF JE IN! ›

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Vlaamse Sportfederatie