Dag van de Sportclubbestuurder: schrijf je nu in!

Sportclubondersteuning

De Dag van de Sportclubbestuurder is dé bijscholings- en ontmoetingsdag voor sportclubbestuurders. En we zijn back in full force. Met leuke extra's en enkele nieuwigheden.

Wij zijn er he-le-maal klaar voor. Jullie ook?

Schrijf je in via www.dagvandesportclubbestuurder.be.

Live én digitaal? Zeker weten!

Dit jaar organiseren we opnieuw 2 live edities, in Mechelen en Gent. Maar we stellen ook onze digitale fans niet teleur. We lanceren daarbovenop 1 grote online editie en je kunt kiezen uit maar liefst 16 webinars.

Op onze live edities gaan we bovendien voluit voor beleving. Tijdens onze interessante sessies garanderen we 100% uitwisseling en interactie met de experts en jouw collega's.

Geen sportclubbestuurder en heb je ook interesse? Zeker ook welkom!
Wij bieden ook mooie tarieven aan federatiemedewerkers, studenten, sportdiensten,...

Hallo Tokio

Na de straffe prestaties op de Olympische en Paralympische Spelen komen onze sporters even op adem. Maar niet voor lang. Want wij laten enkele van hen aan het woord.

Wij brengen jullie het verhaal achter de medailles. Hoe verliep de weg ernaartoe en we gaan samen met hen dieper in op het belang van hun club en een goeie omkadering. Bereid je maar voor op inspirational talks die blijven plakken!

Enkel op de live edities (Gent & Mechelen)

Tokyo 2020

Programma en meer info

Ontdek het ganse programma en alle nieuwigheden op onze website. Surf gauw naar www.dagvandesportclubbestuurder.be.

Hopelijk tot dan!

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Vlaamse Sportfederatie