Heb jij een stageplaats voor een student sportrecht?

Interesse in een juridisch stagiair? De rechtsfaculteit van de Universiteit Gent is op zoek naar een sterke match tussen haar masterstudenten en de sportfederaties. Nood aan een externe blik? Of heb je nog wat werk op de plank rond integriteit? Dan is dit een opportuniteit!

UGent heeft een gemotiveerde groep rechtenstudenten, met interesse in sportrecht, die in de praktijk aan de slag willen om ervaring op te doen. Het gaat om:

• studenten die na de eerste master een praktijkstage opnemen
  • een stage van minimum 150 uren, wat overeenstemt met 1 maand (20 prestatiedagen)
  • bij voorkeur in de zomer of het najaar
  • periode moet niet aaneensluitend opgenomen worden, maar kan gespreid over een langere periode

Heb je interesse? Of wil je je idee even afstemmen? Laat het weten aan Lien Berton (lien@vlaamsesportfederatie.be).

Meer informatie over de masterstage rechten

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Vlaamse Sportfederatie