Howest biedt opnieuw postgraduaat digitale sportmarketing aan

De eerste reeks was een groot succes, dus kwam er een tweede reeks. Ondertussen staat de derde reeks al voor de deur. Ondanks de pandemie en het gebrek aan fysieke momenten, waren de deelnemende federatiemedewerkers ook dit jaar enthousiast. Daarom communiceren we met plezier opnieuw over deze avondopleiding. Deze keer met een bonus.

“Ik vind het een zeer leerrijke opleiding.

De verrijking is voor mij toch wel dat je als federatie niet mag onderschatten welke impact je hebt op je sport. Door verstandig om te gaan met data(strategie) kun je heel wat zaken bereiken. De sport (technisch en reglementen) is heel belangrijk maar dat is maar een klein onderdeel van je service naar de sporters en clubs. Je moet op zoek naar meerwaarde en die als service (betalend of niet betalend) geven. Dat zorgt ervoor dat je veel mensen kan bereiken.”

(Jochem Sueters, Golf Vlaanderen)

"Zeker en vast een interessante opleiding, die veel handvaten aanreikt om aan de slag te gaan.
Een aanrader voor mensen die binnen de federatie aan de slag willen gaan om een digitale strategie op gang te brengen."

(Michel De Baets, Rugby Vlaanderen)

Heb je zelf interesse? Alle informatie kan je vinden op de website van Howest of tijdens één van de infosessies (26 juni, 28 augustus en 10 september). Je kan ook rechtstreeks bij Joost Vansteenkiste terecht met al je vragen.

Bonus! Als lid van de Vlaamse Sportfederatie krijg je 10% korting op het inschrijvingsgeld. Vermeld het zeker bij je inschrijving.

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Vlaamse Sportfederatie