Inspiratiedag in 2022

De jaarlijkse Inspiratiedag is een begrip bij federatiemedewerkers. De dag staat voor inspirerende sprekers, ontmoeten, uitwisselen, gezellig samenzijn, met een hapje erbij,... Maar wat in 2021?

Corona heeft het ons allemaal niet gemakkelijk gemaakt het voorbije jaar. En gelukkig zien we dat alles terug normaal begint te verlopen.

Het najaar is een drukke periode voor sportfederaties en hun medewerkers. En normaal gezien plannen wij dan ook onze jaarlijkse Inspiratiedag.

Wat is de Inspiratiedag?

Onze Inspiratiedag is het jaarlijkse netwerkevent voor zo'n 100 medewerkers van sportfederaties. De dag biedt een combinatie van inspirerende sprekers, ontspanning en lekker eten. En het netwerkaspect, het contact tussen federaties,... vinden wij vanuit de Vlaamse Sportfederatie een grote meerwaarde.

We beslisten onlangs om de Inspiratiedag niet te organiseren in 2021. Met spijt in het hart. Maar niet getreurd, we hebben een goeie reden!

Summer edition

Jullie hoeven geen jaar te wachten om jouw collega's terug te zien, want in 2022 lanceren we een summer edition.

Daar gaan we volledig live. (Hopelijk) tegen dan geen coronabeperkingen meer, geen dertiende golf en dan kunnen we gewoon samen zijn.

We bestellen alvast de zon en een cocktail voor jullie.

Meer info volgt!

Coctails Inspiratiedag

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Vlaamse Sportfederatie