Overlegmoment Topsport als Middel

Sportparticipatie

Heb je het overlegmoment 'Topsport als middel' dit voorjaar gemist? Dan krijg je een tweede kans!

Niks voor jou? Jawel hoor, ook als communicatiemedewerker, sporttechnisch coördinator of clubondersteuner kan je mee werk maken van een inspirerend topsportbeleid binnen je federatie.

Een jaar na datum werd de Olympische vlam ontstoken. Wat hebben we ontzettend genoten van de voorbije Olympische Spelen!

Topsport van de bovenste plank, volksentertainment dat we met z’n allen vanop de eerste rij mochten beleven. Gedurende enkele weken zagen we alle mogelijke emoties de revue passeren en beleefden we die mee met onze atleten. Want zeg nu zelf, wie heeft er geen traantje gelaten toen Bashir naar het brons sprintte, de Belgian Cats hun kwartfinale nipt verloren of de hockeymannen ons trakteerden op een nagelbijtende shoot-out?
En genieten doen we nog steeds, nu, met onze paralympische atleten.

Laten we verder surfen op deze golf en samen nadenken over hoe we topsport nog beter kunnen inzetten als middel.

Hoe kan je de return on investment van topsport optimaliseren binnen de werking van je federatie? Dringend tijd om even samen na te denken over hoe we topsport nog meer doordacht kunnen inzetten.

Op vraag herhalen we dit overlegmoment ‘Topsport als Middel’ en trekken we het open naar het brede veld van federatiemedewerkers.

Ben jij technisch directeur topsport, sporttechnisch medewerker, clubondersteuner, communicatiemedewerker of bestuurder van een federatie? Dan is dit zeker iets voor jou!

Samen met enkele experten, waaronder afdelingshoofd Topsport Tom Coeckelberghs en Prof. Dr. Veerle De Bosscher, gaan we door enkele opmerkelijke analyses. En federaties delen enkele inspirerende good practices.

Skater

Schrijf je in!

Benieuwd naar meer? Bekijk het volledige programma.
De inschrijvingen zijn alvast geopend!

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Vlaamse Sportfederatie