Wij ondersteunen sportclubs. Maar hoe?

Sportclubondersteuning

Sportclubs ondersteunen. Dat zit in ons DNA.
Dat doen we op verschillende manieren en via verschillende projecten.
Een overzicht.

1. Basisaanbod

Wij bieden het ganse jaar door managementondersteuning aan via ons basisaanbod. Dat vind je steeds terug op de website.

Maar ken je ook onze projecten Clubgrade en Herlaad jouw Sportclub? En wat is het verschil?

2. Herlaad jouw Sportclub

Via Herlaad Jouw Sportclub bieden we in 2021 clubs gratis ondersteuning aan om het (financieel) beleid van je sportclub te versterken.
Insteek van dit project is om de clubs een helpende hand te reiken bij de heropstart van hun werking na corona. De middelen voor dit project werden toegekend vanuit de Vlaamse Regering in het kader van het noodfonds sport naar aanleiding van de COVID-19 pandemie.

Meer info voor jouw club? Neem dan hier een kijkje of contacteer onze collega Klaas.

3. Clubgrade

Via Clubgrade laat de Vlaamse Sportfederatie al enkele jaren clubs groeien aan de hand van een concreet probleem binnen hun bestuur. Clubgrade doet een nieuwe wind waaien, niet enkel door je bestuur, maar door je volledige club met al zijn stakeholders. Clubgrade versterkt vanuit het hart van de club en geeft een basis mee om vol vertrouwen nieuwe uitdaging aan te gaan.

Meer info voor jouw club? Neem dan hier een kijkje of contacteer collega Ellen.

Nog niet helemaal duidelijk? We leggen het voor jou even naast elkaar.

Herlaad jouw sportclub
Clubgrade

Thema Financieel beleid versterken

"Don't try to fix it. Dare to analyze it".

Specifieke methodiek, focus op proces om in een latere fase pas thematisch te werken.
Verschillende thema's mogelijk op basis van waar de club zelf op uit is gekomen.

Looptijd Tot eind 2021 Onbeperkt
Kostprijs Gratis voor clubs (met steun van de Vlaamse Overheid)

Bekijk onze tarieven

In 2021 bieden we Clubgrade met korting aan (met steun van de Vlaamse Overheid).

www.herlaadjouwsportclub.be

www.clubgrade.be

Infosessie over onze werking nodig voor je sportfederatie of sportdienst?

Contacteer ons via info@vlaamsesportfederatie of 09 396 80 60. We leggen het graag uit voor jullie clubs.

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Vlaamse Sportfederatie