8 november: startdag ClubSportInnovatie

Wil jij graag werk maken van innovatie in jouw federatie? Zie je groeikansen op vlak van vernieuwde sportvormen binnen jouw clubs? Of heb je het gevoel dat je meer mensen zou kunnen bereiken met een uitgebreider aanbod? Begin er niet roekeloos en ondoordacht aan, maar ga efficiënt en effectief te werk dankzij de ClubSportInnovatie methode!

Binnen de wetenschappelijke valorisatieprojecten van de overheid ontwikkelde de KU Leuven afgelopen jaar een stappenplan voor vernieuwend projectmanagement binnen sportfederaties.

Op 8 november overlopen we samen het stappenplan en helpen we je bij de verkenning van de bijhorende tools. Aan de hand van werkfiches, die je die dag mee zal krijgen, kan je gemakkelijk van start gaan met het innovatieproces binnen je federatie. Bovendien kan je, indien gewenst, in de namiddag nog deelnemen aan een opleiding tot brainstormbegeleider met de GPS techniek.

Meer informatie en inschrijven via deze link.

Tine Van Bossuyt