Aan tafel met andere federatiemedewerkers!

De sterkte van VSF zit in het samenbrengen van federaties. Het was één van de slotconclusies van onze denkdag vorig jaar, waarop jullie input gaven over onze werking. Intussen hebben we een nieuw concept klaargestoomd: de VSF brunchsessies!

Vind je een babbel met een collega uit een andere federatie ook zo inspirerend? Haal je energie uit discussiëren met sportprofessionals? Kan je weleens een klankbord gebruiken om een idee af te toetsen? Dan zijn onze kakelverse brunchsessies iets voor jou! Ze zijn er om te inspireren, te ontdekken en... intussen lekker te eten op een toffe locatie!

Concept

Schuif mee aan tafel met andere federatiemedewerkers voor een losse babbel over een specifiek thema. Wissel ervaringen uit, gooi ideeën in de groep, bespreek goede voorbeelden,... We pingpongen over een aantal denkpistes, over hoe je als federatie of club kan omgaan met een bepaalde uitdaging, over hoe je soms keuzes moet maken, enz.
Een brunchsessie kan over élk onderwerp gaan, maar is nooit gericht op “voldoen aan decreten” of “een standpunt verkondigen tegenover de overheid”.

Brunchsessies

Deze thema's staan gepland. Je kan al inschrijven!

Deze locaties zijn bovendien heel vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en bevinden zich op wandelafstand van het station.

Wil je graag weten wie al deelneemt? Is er een ander thema waarover je graag eens aan tafel gaat met federatiecollega's? Neem contact op met Leen.

Grace Hellinckx