Benieuwd hoeveel clubs van je federatie een beroep doen op het Dynamo Project?

Tussen 2009 en 2017 hebben bijna 7.000 sportclubs een beroep gedaan op de dienstverlening van het Dynamo Project. Ben je benieuwd hoeveel sportclubs van jouw federatie reeds gebruik maakten van het Dynamo Project?

Op de website van het Dynamo Project vind je onder "Jaarverslagen" per werkingsjaar een Excelbestand met daarin heel wat interessante cijfers. Zo vind je er ook terug hoeveel sportclubs van je federatie in 2017 bijscholingen volgden, vragen stelden aan de helpdesk, tools gebruikten, maatbegeleiding kregen...

Tussen 2009 en 2017 deden bijna 7.000 sportclubs een beroep op het Dynamo Project.

Heb je vragen bij het cijfermateriaal? Contacteer dan Pieter Hoof (pieter@dynamoproject.be - 09 243 12 96)

Pieter Hoof