Ontdek onze twee nieuwe brunchsessies!

Schuif dit najaar mee aan tafel om van ideeën te wisselen over twee uiteenlopende thema's!

27 november - Brunchsessie: goed bestuur in je sportfederatie

Je sportfederatie goed besturen. We willen het allemaal.
    Maar richtlijnen rond goed bestuur implementeren kan een serieuze uitdaging zijn.

• Hoe breng je de theorie in de praktijk?
    • Wat werkt écht?
    • Waar struikel je over of worstel je mee?
    • Waarvoor kan je wel wat inspiratie gebruiken?

Schrijf je in voor onze brunchsessie goed bestuur en overleg met collega-federatiemedewerkers over het proces van goed bestuur in jouw federatie.
    We denken met jou mee over uitdagingen en opportuniteiten, onze geesten aangescherpt door lekker eten (en sterke koffie :-) ).

18 december - Brunchsessie: funbeleving in de sportclub

Organiseert jouw federatie reeds initiatieven waar FUN en PLEZIER in de sportclub centraal staan?
    Heb je weet van leuke clubinitiatieven die onder de radar blijven?
    Wil je graag geïnspireerd geraken door voorbeelden van andere federaties rond funbeleving?

Schrijf je dan in voor onze laatste brunchsessie van het jaar: funbeleving in de sportclub op 18/12 in Gent.
    Samen met enkele collega's genieten we samen van een heerlijk ontbijt, brainstormen we en delen we tal van good practices.
    Zo starten we 2019 met tal van nieuwe ideeën!

Leen Magherman