Crowdfundingscampagne G-sport Vlaanderen

Is jouw bestaande G-sportwerking klaar voor uitbreiding of staat G-sport binnen je organisatie nog maar in de kinderschoenen? Dan is deze projectoproep misschien wel iets voor jullie!
Ben je op zoek naar aangepast sportmateriaal: een tillift voor het zwembad, aangepaste fietsen of rolstoelen, goalbalbrillen of startseinen met licht,… Ontdek hier wat G-sport Vlaanderen je kan bieden!

Je staat niet alleen in je zoektocht naar G-sport middelen. G-sport Vlaanderen ondersteunt jou en jouw project op vele verschillende manieren. Ze zorgen voor de nodige aandacht in de media, maar ook bij mogelijke geldschieters. Ze bouwen samen met jou een community die jou niet alleen tijdens de campagne maar ook daarna nog zal ondersteunen. En natuurlijk zorgen ze ervoor dat elke euro die jij ophaalt, verdubbeld wordt.

Opgelet, de projecten voor dit werkjaar moeten ingediend worden voor 30 september.

Via deze link vind je het volledige reglement.

Op 31 augustus organiseren Sport Vlaanderen, Parantee-Psylos en G-sport Vlaanderen nog een informatiemoment rond alle subsidiemogelijkheden voor clubs.
Het infomoment gaat door in het Huis van de Sport in Antwerpen. De campagne Supporters voor G-sporters zal ook daar mee aan bod komen.

Gepost door: 
Tine Van Bossuyt