Dag van de trainer: 15 december

Trainer, meester, coach, instructor, maître, juf, sensei of hoe je je sportbegeleider ook aanspreekt… De komende dagen wil de Vlaamse Trainersschool de persoon die zichzelf zo vaak wegcijfert voor zijn/haar team of sporters, eens op 1 zetten! Want wie blijft sporters motiveren en steunen, zelfs wanneer het moeilijk gaat? Wie schoolt zich continu bij om up-to-date te blijven in de snel veranderende wereld van het training geven? Wie bereidt trainingen voor en engageert zich voor heel wat meer zaken dan enkel het geven van trainingen? Wie cijfert zich vaak weg om andere te laten schitteren of een zinvolle sportieve tijdsbesteding te bieden?

Het is niet evident om te kunnen rekenen op een geëngageerde, enthousiaste, goed opgeleide trainer. Koester hem/haar dan ook en bedank de trainers in je club voor hun veelal vrijwillige inzet. Een verrassingsontbijt, een dubbel en dik verdiend schouderklopje, een gemeende ‘dankjewel’ of een heus clubfeest zijn maar enkele mogelijkheden, maar bedanken, dat gaan we doen!

De Vlaamse Trainersschool zet dit jaar op 15 december de trainer op 1 tijdens de Dag van de Trainer. Reeds meer dan 1.800 trainers vonden de weg naar dit grootste bijscholings- en netwerkevent in Vlaanderen en zullen minstens één dag op het hoogste schavotje geplaatst worden. Want #sportersbelevenmeer met een sportbegeleider aan hun zij!

 

Meer info Vlaamse Trainersschool: www.sport.vlaanderen/vts
Meer info Dag van de Trainer: www.sport.vlaanderen/dagvandetrainer
 

Gepost door: 
Kaat Vogelaers