Een student in jouw sportfederatie?

Kan je voor een project wat extra mankracht gebruiken? Uitvoerend of eerder meewerkend? Meedenkend of analyserend? Ben je dus op zoek naar een opportuniteit of hefboom om bepaalde projecten aan te pakken? Neem dan zeker een kijkje in de VSF-gidsen "stagestudenten" en "eindwerken".

De gidsen zijn vernieuwd voor het academiejaar 2018-2019 en VSF stelt deze opnieuw online ter beschikking. Ze bevatten alle informatie (inhoud stage, contactgegevens, timing,...) om vlot een student te vinden voor jouw sportfederatie.

De ZwemFed aan het woord

De Vlaamse Zwemfederatie schakelde vorig academiejaar (2016-2017) een student in binnen hun werking. Wij polsten even bij medewerkers David de Wandel (Directeur Sportkaderopleidingen zwemmen) en Els Audenaert (Sporttechisch coördinator) naar hun ervaringen. Lees hier het artikel.

Sara Pannecoucke