Extra mankracht nodig binnen jouw sportfederatie?

Dan biedt een student binnen jouw sportfederatie misschien wel een oplossing! Onze gidsen "stagestudenten" en "eindwerken" zijn vernieuwd voor het academiejaar 2019-2020.

Kom je soms handen tekort binnen jouw federatie? Of schuif je soms projecten op de lange baan wegens te weinig tijd? Dan kan een student misschien een opportuniteit bieden of een hefboom zijn om bepaalde projecten aan te pakken. Uitvoerend, meewerkend, meedenkend of eerder analyserend. Er zijn veel mogelijkheden.

De gidsen "stagestudenten" en "eindwerken" zijn vernieuwd voor het academiejaar 2019-2020. Ze bevatten alle informatie (inhoud, stage, contactgegevens, timing,...) om vlot een gepaste student te vinden voor jouw sportfederatie.

Opgelet: bij sommige afstudeerrichtingen moet je al een aanvraag ingediend hebben voor het einde van het schooljaar 2019. Hou hier rekening mee.

Sara Pannecoucke