GDPR: nieuwe mogelijkheden voor begeleiding

Tegen 25 mei moeten alle organisaties, dus ook sportfederaties en -clubs, zich in regel stellen met de nieuwe privacywetgeving (GDPR). Om onze leden-sportfederaties te ondersteunen biedt VSF een handleiding "GDPR op maat van je sportfederatie" en bijhorende tools, verschillende begeleidingsmogelijkheden en een overzicht van FAQs.

Nieuwe begeleiding

Naast ons aanbod van maatbegeleiding op vlak van GDPR kunnen VSF-leden vanaf nu ook volgende concrete begeleiding aanvragen:

Handleiding en tools

Klik hier rechtstreeks door naar alle ondersteunende documentatie rond GDPR of navigeer via de menubalk op de homepagina naar "producten" en selecteer het trefwoord "GDPR".
Deze documenten blijven in ontwikkeling, we plannen binnenkort een update van o.a. het model van privacyverklaring en informatie over cont(r)acten met verwerkers (en jullie clubs). We houden onze federaties via mail op de hoogte over grote updates. Wil je persoonlijk ook op de hoogte gehouden worden? Laat het ons weten.

Let op! Zorg ervoor dat je ingelogd bent, enkel medewerkers van VSF-leden hebben toegang tot deze documenten.

Clubs

Sportclubs kunnen terecht bij het Dynamo Project voor een handleiding "GDPR op maat van je sportclub", bijhorende tools, begeleiding en opleiding.

Leen Magherman