Gids stagestudenten en eindwerken 2017-2018

Kan je voor een project wat extra mankracht gebruiken? Uitvoerend of eerder meewerkend? Meedenkend of analyserend? Ben je dus op zoek naar een opportuniteit of hefboom om bepaalde projecten aan te pakken? Neem dan zeker een kijkje in de VSF-gidsen "stagestudenten" en "eindwerken".

De "gids stagestudenten" bundelt de Vlaamse onderwijsinstellingen (hogescholen en universiteiten met diverse afstudeerrichtingen) die geïnteresseerd zijn om hun studenten stage te laten volgen in een Vlaamse sportfederatie. Ben je geïnteresseerd om in het academiejaar 2017-2018 een student in jouw sportfederatie of sportclub te aanvaarden? Dan vind je in deze gids alle informatie die je nodig hebt om vlot een gepaste student te vinden. Op deze pagina kan je de gids stagestudenten 2017-2018 downloaden.

De "gids eindwerken" bundelt de Vlaamse onderwijsinstellingen (hogescholen en universiteiten met diverse afstudeerrichtingen) die geïnteresseerd zijn om hun studenten een eindwerk te laten maken in samenwerking met een Vlaamse sportfederatie. Je krijgt een handig overzicht en kan in de toekomst gemakkelijker de stap zetten om een bepaalde vraag op een laagdrempelige, goedkope en relatief snelle manier te laten onderzoeken. Ook geven we in deze gids een overzicht van de dominante onderzoeksthema’s en -lijnen per onderwijsinstelling om een idee te geven van de verschillende specialisatiedomeinen. Op deze pagina kan je de gids eindwerken 2017-2018 downloaden.

Gepost door: 
Sara Pannecoucke