Groot aanbod op de tweede digitale Dag van de Sportclubbestuurder

Meer dan 400 sportclubbestuurders schreven zich in voor de eerste digitale versie van hun bijscholingsdag op 24 oktober. Het werd een eerste topeditie.

Op zaterdag 28 november presenteren we een tweede grote digitale Dag van de Sportclubbestuurder. En we bieden maar liefst 16 webinars aan!

Tweede digitale editie

Ondersteunen en bijscholen, maar dan vanop een veilige afstand. En de deelnemers, die kunnen perfect van thuis volgen. Een succesformule in coronatijden. Communiceer je ook nog even mee naar jouw sportclubs? En schrijf je gerust zelf in. Iedereen welkom!

Onze twee resterende bijscholingsdagen stonden nog fysiek ingepland. Maar door grote onzekerheid schakelen wij hiervoor toch ook verder digitaal.

Wat verandert er?

De fysieke bijscholingsdagen (Genk op 14/11 & Mechelen op 28/11) voegen we samen naar 1 grote digitale editie op zaterdag 28 november 2020. Alle sessies bieden we aan in webinarvorm en iedereen kan de online sessies live of uitgesteld bekijken.

Flexibiliteit, daar gaan we voor!

Kun je niet live aanwezig zijn op 28 november? Schrijf je in en bekijk de sessies nadien wanneer het past in jouw planning. Uitgesteld bekijken kan tot maximum 1 week nadien.

16 digitale sessies

2020 is een goeie mix van enkele gekende en veelgevraagde managementthema's (vzw-wetgeving, btw, boekhouding, verzekeringen,..) en heel wat nieuwe sessies. Neem zeker een kijkje!

• Hoe kun je efficiënt digitaal vergaderen en samenwerken binnen jouw bestuur?
  • Leer om creatief te denken binnen jouw bestuur
  • Ontdek het 2.0 denken van Clubgrade!
  • Hoe mental coaching jouw club helpt groeien
  • Sterke visuals ontwerpen met Canva
  • Ontdek de talenten bij jouw medebestuurders en leer ze goed inzetten!
  • Jongerencommunicatie: wat is hot en hoe kan je ze bereiken?
  • Leer meer over digitale sportmarketing
  • ...

Sessie "Verenigingswerk, hoe moet het nu verder?"

De sessie "Verenigingswerk, hoe moet het nu verder?" werd geannuleerd. We kunnen helaas nog geen nieuw wetsvoorstel toelichten omdat er op dit moment nog geen politieke doorbraak is. In het regeerakkoord van de federale regering vinden we gelukkig wel de boodschap terug dat men werk maakt om voor het einde van 2020 een oplossing te voorzien. Vanuit de Vlaamse Sportfederatie zitten we kort op dit dossier en houden we je hiervan ook op de hoogte. Lees hier de meest recente stand van zaken.

Info en inschrijven

Via www.dagvandesportclubbestuurder.be

Ontdek op ons YouTube kanaal ook alle sessies!

Sara Pannecoucke