Help een collega-federatie!

De Klim- en Bergsportfederatie is op zoek naar federaties die informatie willen delen (en krijgen) op vlak van sponsoring. Wie kan helpen?

KBF is op zoek naar voorbeelden van een prijslijst/sponsorpakketten in functie van deals met (potentieel) nieuwe sponsors. De federatie heeft twee vaste sponsors, maar wil in functie van onderhandelingen met extra sponsors de vergelijking kunnen maken met andere federaties.

Heeft jouw federatie uitgewerkte sponsorpakketten en zie je het zitten om dit te delen? Of wil je er samen over spreken? Contacteer Hanne Gyselbrecht (03 830 75 05).

Via de rubriek "Help een collega-federatie!" kan een federatie een vraag stellen aan collega-federaties. Wil je zelf ook een vraag stellen? Mail dan naar leen@vlaamsesportfederatie.be

Sophie Cools