#iksteunmijnclub: geef sportclubs een duwtje in de rug!

Sportclubs tonen momenteel hun flexibiliteit en gedrevenheid, meer dan ooit. Ze gaan tot het uiterste om iedereen weer in alle veiligheid te laten sporten.

Met de sportsector proberen we de clubs zo goed mogelijk bij te staan, maar ook de steun van de sportende leden kunnen ze nu meer dan ooit gebruiken. Daarom startten Sport Vlaanderen, samen met VSF en ISB als partners, de actie #iksteunmijnclub. Alle sportclubs samen vormen met 1.400.000 leden de grootste vereniging van Vlaanderen.

We roepen sporters op om via filmpjes en solidariteitsacties hun sportclub een hart onder de riem te steken. Laat zien dat je achter jouw club staat, met bijvoorbeeld een leuke actie of een helpende hand. Deel ook je favoriete foto of filmpje met #iksteunmijnclub!

 

#iksteunmijnclub is de virtuele vervanger van de Maand van de Sportclub, die door de coronacrisis en de (lokale) veiligheidsmaatregelen dit jaar niet kan doorgaan. Er volgen deze maand via sociale media nog een aantal getuigenissen van hoe sportclubs de coronacrisis beleven en welke inspanningen ze leveren.

Hieronder vind je alvast de verhalen van korfbalclub KC Temse en taekwondoclub Jong Saeng!

Gepost door: 
Grace Hellinckx