Infosessies over subsidies bovenlokale sportinfrastructuur en topsportinfrastructuur

Federaties, clubs, lokale overheden, private bedrijven,... kunnen nog tot 31 maart 2021 een project indienen voor subsidies om bovenlokale sportinfrastructuur of topsportinfrastructuur te vernieuwen of te bouwen. We zetten alle informatie hieronder op een rijtje.

Deadline 31 maart

De oproep van Sport Vlaanderen past binnen een decretaal kader dat jaarlijks de kans geeft om een subsidieaanvraag in te dienen. Deze subsidieaanvragen moeten een procedure met een toetsing van verschillende minimale eisen en beoordelingscriteria doorstaan zoals omschreven in het decreet. 

Voor bovenlokale sportinfrastructuur zal er 5 miljoen euro beschikbaar zijn. Voor topsportinfrastructuur gaat het om 10 miljoen euro. Momenteel kan je een aanvraag indienen tot 31 maart 2021. De basisinformatie (decreet, uitvoeringsbesluit, Q&A, sjablonen) vind je op de website van Sport Vlaanderen.

Infosessies

Om een hoge kwaliteit van ingediende dossiers te stimuleren, worden er opnieuw infosessies georganiseerd. De bedoeling is om je praktisch te gidsen door de minimale eisen, de beoordelingscriteria, de simulator "bovenlokaliteit" en het topsportgegeven. Zo kan je nadien op een vlotte manier een subsidieaanvraag opstellen.

Bovenlokale projecten

  • vrijdag 27 november, 9u30
  • dinsdag 1 december, 9u30

Topsportprojecten

  • vrijdag 27 november, 14u
  • dinsdag 1 december 14u

Inschrijven voor de online infosessies, kan via dit inschrijvingsformulier. Daarna ontvang je de link voor de Teams vergadering.

We wensen jullie alvast veel succes!

Gepost door: 
Grace Hellinckx